Over Lorist Haarmode

In 1929 werd Lorist Haarmode opgericht in het centrum van Kampen. Nu, drie generaties later, staat Eric Lorist aan het roer samen met zijn vaardige team van topstylisten. We streven ernaar onze passie en expertise te bieden binnen een concept dat inmiddels een vaste waarde is geworden voor Kampen, IJsselmuiden en Deventer. Kapsalons zijn er genoeg, maar hoe onderscheiden we ons? We hebben weloverwogen keuzes gemaakt en ons eigen unieke stijl ontwikkeld. Zo maken we bijvoorbeeld exclusief gebruik van Ventuno21, een Italiaans merk dat dierproefvrij, sulfaatvrij, ammoniavrij, en vrij van parabenen en synthetische siliconen is.

Bij Lorist Haarmode hebben we gekozen voor “betaalbare luxe”. We bieden de kwaliteit, tijd, en aandacht die u verdient voor een eerlijke prijs. Daarnaast kunt u genieten van een gratis kopje heerlijke cappuccino, warme chocolademelk, of thee. We richten ons niet alleen op mannen en vrouwen, maar besteden ook speciale aandacht aan jonge kinderen, zodat hun bezoek een plezierige ervaring is dankzij onze speciaal ontworpen kinderhoek waar ze zich nooit zullen vervelen.

Nieuwe Generatie

Onze locaties zijn gehuisvest in prachtige panden, gelegen in het hart van de charmante, historische centra van Kampen, IJsselmuiden en Deventer. Onze werkwijze, persoonlijke aandacht, klantenservice, en gastvrije sfeer hebben Lorist Haarmode door de jaren heen tot een bekende naam gemaakt.

Scroll naar boven